16 Mayıs Günlük Astroloji Yorumu

16 Mayıs 2019

16 Mayıs Günlük Astroloji Yorumu

Selamlarrrrr,
Güne Ay Terazi burcunda başlıyoruz ve gün geneli aslında huzurluyuz.
04:20’de gerçekleşecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı yaklaşık 5 gün boyunca etkili olabilir, tamamen manevi dünyadan gelen bilgilerin maddeye aktarılmasıyla alakalıdır. Böyle söyleyince de bir garip oldu. Yani aslında şunu demek istiyorum, ilham perisi olsun, rüyalar kanalıyla gelen bilgi olsun, sezgilerimizin gücü ve bunu iletişim kanalıyla aktarmak olsun gibi konularda destekleyicidir. Her türlü sanatsal ve ruhsal konularla ilgili işiniz varsa kullanın şekerlerim. Bir de bu 5 gün rüyalarınızı yazın bakın sonra neler olacak.
Günün en çokomelli olayı ise 06:09’da gerçekleşecek olan Mars’ın Yengeç burcuna geçişi olacak. Agresyonu, motivasyonu, harekete geçmeyi temsil eden Mars’ın, duyguyu, aileyi, vatanı, aidiyeti temsil eden Yengeç’deki transiti bize ailevi konularda harekete geçme, vatani konuların gündemde olması ve pasif agresif bir süreç yaşayabileceğimizin işaretçisidir. Bu süreç aslında daha çok kendi iç savaşımızı verebileceğimizi belirtir. Duygular çok çabuk dalgalanabilir, duygusal buhranlara kendinizi çok kaptırmamaya özen gösterin. Bu süreci sezgilerinizi harekete geçirerek kullanmak daha fazla fayda sağlayabilir. Mars bu transitini 2 Temmuz tarihine kadar gerçekleştirecek. Sizin burcunuza etkisini öğrenmek için tabi ki haftalık burç yorumlarını okuyabilirsiniz.
08:00’de gerçekleşecek olan Ay Satürn karesi azıcık somurtkan şirin tadında uyansak da 11:38’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter uyumlu açısıyla beraber yerini iyimserliğe bırakacaktır. Şanslı saatlerdir bu arada kullanın. Fakat sonrasında fırıldak Ay’ımız durmuyor ve bizim duygularımızı dalgalandırmak adına gidip Plüton’a 12:37’de kare açı yapıyor. İşte bu noktada güç savaşları başlıyor. Manipülasyonlar başlıyor. Sakin ol Tuğba’m Ay bu öyle çok fazla da etkilemez. Yani bireysel bazda haleti ruhiyetimiz oynak. 12:37’den gece yarısı 00:25’e kadar da Ay boşlukta olacak, dolayısıyla bugün yeni bir şeyler başlatmak istiyorsanız sabah saatlerini özellikle de 11:38’i kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayh yoruldum. Öptüm Bye

Günlük Astroloji Yorumları
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.