30 Eylül Günlük Astroloji Yorumu
30 Eylül Günlük Astroloji Yorumu, Selamlar canım arkadaşlarım,?
- Ay tüm gün Yengeç burcunda yer alacak. Duygu değişimlerinizi oldukça yansıtabileceğiniz bir gün sizleri bekliyor. Hafızanızın iyi olacağı bir gündür. Aileyle vakit geçirmek kendinizi iyi hissettirebilir.
- 01:19’da Güneş-Satürn üçgeni gerçekleşecek. Etkisi yaklaşık olarak 5 gün sürer. Bu süreçte Merkür de Retro olduğu için gündem aslında bir konunun üzerinden geçmek olacağından dolayı, otorite figürlerinden daha evvel konuştuğunuz konularla ilgili destek alabilirsiniz. Ayrıca tüm bürokratik işlerinizde ilgili daha evvelden başlattığınız konular varsa bunlarla ilgili çözüme de ulaşabilirsiniz.
- 11:06’da Ay-Neptün üçgeni gerçekleşecek. Bu da demek oluyor ki ruhsal konular, ruhsal çalışmalar, ibadetler, meditasyonlar, sanatsal konular konusunda gayet başarılı olabileceğimiz, keyfimizin yerinde olduğu saatlerdir.
- 12:43’te Ay-Venüs üçgeni gerçekleşecek. Tüm ikili ilişkiler, sevgi ve değer konularında desteklendiğimiz saatlere işaret eder. Herhangi bir probleminiz varsa kadın figürlerinden destek almak için iyi olduğunuz saatlerdir.
- 16:54’te Ay-Plüton karşıtlığı gerçekleşecek. Bu saatler, manipülasyona açık olduğumuz saatlerdir. Güç savaşlarına girme isteğimiz olabilir. Karşı tarafı baskı altına almak isteyebiliriz ya da birileri gücünü bizim üzerimizde gösterip, etkileri altına almaya çalışabilirler. Bu konularda dikkatli olmamız gereken zamanlardır.
- 17:48’de Ay-Merkür karesi gerçekleşecek. Merkür halen retro olduğu için biraz patavatsız olabileceğiniz saatlerdir. Yanlış anlaşılmayın, kalp kırmayın. Ayrıca alınganlık yapmayın. Önemli kararlar vermek için uygun zamanlarda değiliz.
- 17:48 ile ertesi gün 03:53 arası Ay boşlukta yer alacak. Önemli işlerinizi bu saatler arasına getirmeyin annem. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için ideal saatlerdir.
Bugünün başka da bir olayı yok. Öptüm bu kadar. ????