🍀29 Ocak Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
💫Güne Ay Başak burcunda başlıyoruz. Bugün biraz eleştirel olabiliriz ancak bir şeyleri düzeltmek isterseniz de şahane bir gündeyiz.
💫00:06’da Merkür Uranüs üçgeni gerçekleşecek. Etkisi 5 gün sürer. Zekamızın müthiş çalışacağı zamanlardır, hiç beklemediğimiz teklifler gündeme gelebilir. Zihinsel aydınlanmalar yaşayabiliriz. Para piyasalarında hacim artar.
💫04:01’de Venüs Jüpiter üçgeni gerçekleşecek. Etkisi 5 gün sürer. Senenin bireysel bazda ve özellikle maddi konularda şanslı olduğumuz zamanlardır. Hiç beklemediğiniz yerlerden para gelebilir.
💫11:54’de Ay Mars üçgeni gerçekleşecek. Enerjimizin gayet yüksek olduğu saatlerdir. Uzun süredir elinizde olan işler varsa bu saatlerde çabucak halledebilirsiniz. Spora başlamak için de ideal günlerdeyiz.
💫12:51’de Ay Uranüs üçgeni, 14:37’de Ay Merkür üçgeni gerçekleşecek. Bu da aslında Merkür Uranüs üçgenini tetikleyeceği için en fırsatların açık olduğu saatlerdir.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar.💋💋💋 #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #29Ocak #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi