27 Mayıs Günlük Astroloji Yorumu

27 Mayıs 2022

27 Mayıs Günlük Astroloji Yorumu

?27 Mayıs Günlük Astroloji Yorumu
Selamlar canım arkadaşlarım, ?
?Güne Ay Koç burcunda başlıyoruz.
?00:05’te Ay Satürn sextile açısı gerçekleşecek. Bu saatlerde ertesi gün yapılacak işlerimizi organize edebiliriz ya da benim gibi gece çalışıyorsanız verimliliğinizin oldukça yüksek olduğu saatleri yaşayabilirsiniz.
?06:00’da Ay Venüs’le kavuşumunu, 06:20’de de Plüton’la kare açısını gerçekleştirecek. Bu etkileşim aslında 09:28’de gerçekleşecek olan Venüs Plüton karesini tetikleyecek. Bu etkileşim ilişkilerde takıntı, kadın figürlerinin baskı altında olmasını ve para piyasalarında manipülasyonu temsil eder. Etkisi yaklaşık olarak 5 gün sürer.
?06:20 ile 09:22 arasında ay boşlukta olacak. Bu saatte bir şey başlatmayın annem.
?09:22’den sonra Ay Boğa burcunda transitine başlayacak. Bu saatten sonra daha çok ben keyfim ve kahyam modunda olabiliriz. Para piyasaları daha çok gündemi­mizde olabilir. Baharın tadını çıkarın annem.
Bugünün başka bir olayı yok.
Öptüm bu kadar. ???
Günlük Astroloji Yorumları
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.