Selamlar canım arkadaşlarım,
00:26’da Ay Plüton üçgeni gerçekleşecek. Bu saatlerde kendimizi gayet güçlü hissedebiliriz.
03:42’de Ay Jüpiter üçgeni manevi olarak çok şanslı olduğumuz saatlerdir. İbadet etmek istiyorsanız bu saatleri es geçmeyin.
03:42’den 10:19’a kadar Ay boşlukta olacak ve o saatler bir şeyler başlatmak için çok da uygun saatler değildir. Önemli işlerinizi 10:19’dan sonrasına bırakmak daha iyi olabilir.
10:19 itibariyle Ay İkizler burcunda transitine başlayacak ve bu saatten sonra çenemiz düşebilir, daha fazla insanla iletişim halinde olabiliriz. İletişime geçme ihtiyacımız daha baskın olacaktır evdeyiz di mi annem?
10:35’de Merkür Plüton karesi gerçekleşecek. Bunun etkisi yaklaşık 5 gün sirer. Bu manipülatif iletişimi temsil etmektedir. Zihniniz bulanabilir, aklınıza kötü şeyler gelebilir, eğer zihninizin sizi yönettiğini fark ederseniz bunu değiştirmek sizin elinizdedir. Aklınıza gelen kötü düşüncelerin motivasyonunu düşürmesine izin vermeyin tatlişlerim.
13:47’de Ay Satürn uyumlu açısı gerçekleşecek. Sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuz saatlerdir. Görevlerimizi daha iyi bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Ayrıca otorite figürlerinden destek almak için saatlerdir.
Plüton artık durağan pozisyonunda ve 26’sına kadar da duracak. Bu süreçte Plüton’un temsil ettiği konular can sıkıcı hale gelebilir. Nedir bunlar? Güç gösterisi, taciz, yıkım, yer altı konuları. 26’ından sonra retro pozisyonuna geçecek ve bence artık 26’sında sonra sağlıkla ilgili sorunlarda bir yavaşlama etkisine girebileceğiz. Tabi ki tek gösterge bu değil, bu süreç Plüton retro oluyor hastalık bitiyor gibi anlaşılmasın sadece gücü zayıflayacak ve geri çekilecek.
Bugünün başka da bir anlamı yok.
Öptüm bu kadar.