?23 Temmuz Günlük Astroloji Yorumu
Selamlar canım arkadaşlarım, ?
?Güne Ay Boğa burcunda başlıyoruz.
?02:44’de Ay Plüton üçgeni gerçekleşecek. Hafta sonu kendimizi çok güçlü hissedebiliriz ama hala uyarıyorum yemek yiyip yatmayın, güç yemek yemekte değil annem.✌?
?02:44’den 08:10’a kadar Ay boşlukta olacak. Bu saatlerde bir şey başlatmayın diyeceğim ama o saatte ne başlatacaksınız allasen.?
?08:10 itibariyle Ay İkizler burcuna geçecek. Daha çok sosyalleşeceğimiz, bilgi akışımızın fazla olduğu bir süreç. Özellikle gıybete kayabilirsiniz ama yapmayın annem. Bakın biz bilgi alışverişi seviyoruz, olmayan şeyleri sevmiyoruz. Siz zaten konuşmazsınız biliyorum. ? Bol bol haberler, skandallar duyabileceğimiz bir süreçtir aynı zamanda.
?08:57’de Ay Güneş sextil açısı gerçekleşecek. İhtiyaçlarımız ve isteklerimiz uyumludur. Ne yapmak istersek yapabiliriz. Tuttuğumuzu koparırız. Bu anlamda herhangi bir sıkıntı yok bireysel anlamda gayet keyifli bir gün bizleri bekliyor.
?20:52’de Merkür Jüpiter üçgeni gerçekleşecek. Anlaşma, sözleşme, konuşma, hitap etme, dua etme konuları için oldukça destekleyici 3-4 gün var önümüzde. Bu arada gökyüzünde Pallas etkisi de aktif. Merkür ve Jüpiter Pallas’a da etkide bulunabileceği için bu süreçte stratejik düşünerek aldığınız kararlarda başarı elde edebilirsiniz. Bunu kullanmayı sakın unutmayın.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar. ???
#astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #23Temmuz #burclar #burcyorumları #balıkburcu #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi