2024 Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burcu

29 Aralık 2023

2024 Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burcu

2024 sizin değişim ve yenilenme yılınız olarak geçecek. Değişime direnç göstermeyen Teraziler kazanacak. Yaratıcılığınızı keşfedeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında hayatınıza daha fazla seyahat olacak. Farklı insanlarla bir arada olacaksınız, yeni eğitimler, girişimler ve uluslararası bağlantılarınız faal olacak. Yeteneğinizi, hobilerinizi, yaratıcı fikirlerinizi sosyal mecralara taşımak isteyeceksiniz. İlişkilerinizde önemsenmek isteğiniz artacak. İkili ilişkilerinizde benmerkezci davranabilirsiniz. Duygu geçişlerinizin fazla olacağı bir yıl olacak. Rutin hayatınızın sorumlulukları zaman zaman ağır gelebilir. Olumlu düşünmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. 25 Mart’taki tutulma burcunuzda gerçekleşeceği için daha fazla etkilenebilirsiniz. İçinizde hissettiklerinizi ve çevrenizde olan olayları daha net göreceksiniz. İlişkileriniz ve ortaklık işlerinizde radikal kararlar alabilirsiniz. Bitişler ve başlangıçlar yaşayabileceğiniz, Mart ve Nisan ayları sizin için hareketli olacak. Hayatınıza yeni bir sayfa açarak başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Evcil hayvanlarınız varsa sağlık kontrollerini ihmal etmeyin. Çalışma ortamınızda yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz. Bu yıl bekar Terazi burçları evlilik kararı alabilir, evlenecekleri insanla tanışabilirler. Evli olanlar ise ilişkilerine daha fazla özen gösterecekler. İlişkiler açısından desteklendiğiniz bir yıl olacak.

Terazi burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 23 Eylül ile 17 Ekim arası olacak. Aşk ne zaman diyorsanız; 17 Şubat ile 11 Mart arası daha şanslı zamanlar olacak. Kariyer fırsatlarınız ise, 17 Haziran 11 Temmuz arasında olacak.

Terazi Burcu
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.