2024 Kova Burcu ve Yükselen Kova Burcu

29 Aralık 2023

2024 Kova Burcu ve Yükselen Kova Burcu

2024 Yılında artık Kova burçları eskisi gibi olmayacaksınız. Plüton gezegeninin burcunuza geçmesi ile fiziksel ve ruhsal anlamda dönüştüğünüzü hissedeceksiniz. Kontrolü elinize aldığınız bir yıl olacak. Göz ardı ettiğiniz yeteneklerinizin ortaya çıkma zamanı olabilir. 26 Mayıs’a kadar ev almak satmak, evinizi taşımak gibi konularda olumlu etkiler alıyorsunuz. Bu konularla ilgili işlerinizi bu süreçte tamamlamanız daha kolay olacaktır. Mayıs sonlarında artık çocuklar ve aşk hayatınız hareketlenecek. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin desteklendikleri bir süreç olacak. Sevildiğinizi hissetmek iyi gelecek, romantik başlangıçlara hazırsınız. İletişim konularında kendinizi daha iyi yapılandırabilirsiniz. Yazabilir, teknolojiniz nimetlerinden faydalanarak sesinizi daha çok duyurabilirsiniz. Sosyalliğinizi artıracak girişimlerde bulunmalısınız. Uzaklaşmak ve hayatınıza yenilikler katmak isterken, diğer yandan kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yapmak istediklerinizin peşinden gidin. Yeni bir eğitim, seyahat planları size farklı bir açıdan hayatınızı sorgulamanızı sağlayacaktır. Nisan ayındaki tutulmada reklam ya da medya ile ilgili konularda şansınızı deneyebilir, işinizle ön plana çıkabilirsiniz. Finansal açıdan mali durumunuzu kontrol altında tutmanız iyi olacak. Eylül ve Ekim aylarında tahmin etmediğiniz harcamalar söz konusu olabilir. Yatırımlarınıza ve keyfi harcamalarınıza dikkat etmeniz yararlı olacak. Projelerinizle öne çıkabilirsiniz. Potansiyelinizi ortaya çıkarmak için yeni deneyimlere açık olmalısınız. Kendinize inanın ve adımlarınızı atın, fırsatları kaçırmayacaksınız.

Kova burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 12 Mart ile 16 Nisan arası uygun olacaktır. Aşk hayatınız 24 Mayıs ile 16 Haziran arasında hareketlenecek. Kariyeriniz açısından 23 Eylül ile 12 Ekim arasında oldukça destekleniyorsunuz, fırsatları kaçırmayın.

Kova Burcu
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.