2024 Başak Burcu ve Yükselen Başak Burcu

29 Aralık 2023

2024 Başak Burcu ve Yükselen Başak Burcu

2024 yılına çokça çıkacağınız seyahatleriniz, yurtdışı ile ilgili konularınız, iç dünyanızı besleyecek yeni öğretilerle dolu maceracı bir ruhu ile gireceksiniz. 26 Mayıs’a kadar hayallerinizi gerçekleştirmek için tüm gerekli parçaları toplayacaksınız. Mayıs sonunda artık işinizi büyütmek, yeni bir iş kurmak, kariyerinizde kendinizi göstermek sizin için daha kolay olacak.  Finansal kazanımlarınız olacak, kazanımlarınız ve gelir giderleriniz sene içinde aktif olacak. Maddi konularla ilgili sınavlardan geçebilirsiniz. Bu yıl öğrenmeniz gereken konu ise, her şeyi kendiniz halletmek zorunda değilsiniz, başkalarından da yardım alabilirsiniz olacak. Yılın ilk tutulmaları maddi kaygılarınızı artırabilir, kaynaklarınıza sahip çıkma isteğiniz artacak. Ödeme dengenizi ayarlayamadıysanız, Nisan başındaki tutulmanın etkilerini daha fazla hissedebilirsiniz. Sizi kendinize getirecek etkiler barındırıyor diyebiliriz. Finansal açıdan risk alma bu dönem için uygun olmayacak. Çalışma ortamınızda var olan sorunlara çözüm bulma, yeni bir sistem yaratma çabanız olacak. Enerjinizi işinize verebilirsiniz ve iş yerinizin asi insanı siz olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluklarınızı alma zamanı olacak. Partnerinizin hayatındaki değişimler sizi de etkileyecektir. Tartışmalardan uzak durmaya ve karşınızdakini anlamaya çalışın. Esnek davranmanız avantaj sağlayacaktır. Eylül ayına geldiğinizde değerlerinizi sorgulayacaksınız. Maddi konularda değişim zamanı olacak, yeni yollar ve yöntemler bulacaksınız. Yaz aylarının hareketliliğini sonbaharda dengeleme şansınız olacak.

Başak burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 30 Ağustos ile 22 Eylül arasında olacak. Romantik ilişkileriniz için 23 Ocak ile 16 Şubat arasında etrafınızdaki insanlara iyi bakın. Kariyerinizde kararlarınızı vermek için,  24 Mayıs ile 16 Haziran tarihlerini kullanabilirsiniz.

Başak Burcu
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.