2024 Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burcu

29 Aralık 2023

2024 Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burcu

Başarıya ulaşmak için seçtiğiniz yolda destekleneceksiniz. Enerjiniz, kariyerinizde büyüme isteğiniz ve şansınızla hedefinize ulaşacaksınız. Mayıs ayının sonlarına geldiğinizde insanlar arasında popülariteniz daha çok artacaktır. Fikirlerinizi birçok kişiye anlatabileceksiniz. Kariyerinizde ilerlemeniz için sizi destekleyecek kişilerle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Yeni tanıştığınız insanlar sayesinde imkanlarınız artabilir. Finansal anlamda güven duymadığınız kişilerle iş yapmayın. İkili ilişkilerinizi önemseyeceksiniz, ancak kendinize has bir tarz benimseyeceksiniz. Ortaklaşa kaynaklarınız, ödemeleriniz ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Ödemelerinizi aksatmaz iseniz sorun yaşamazsınız. Başka fikirlere de açık olmalısınız. Bilginiz sayesinde yabancılarla kolay iletişim kurabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Mart ayında yakın çevrenizde iş kurmak için girişim yapabilirsiniz. Arabanızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Çıkacağınız bir seyahat size farklı fırsatlar sunabilir. Yakın çevrenizin desteğini almanız sizi rahatlatacak ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. Eylül ayında para ile ilgili konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ekonomik dengenizi bozacak durumlara karşı dikkatli olmalı ve zorunlu olmayan harcamalarınızı ertelemelisiniz.  Ekim ayına geldiğinizde eski anlaşmalarınızı bitirip, yenilerini imzalayabilirsiniz. Uzun vadeli olacak anlaşmalarınız ve ortaklıklarınızla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla alacağınız kararlar olumlu olacak.

Aslan burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 5 Ağustos ile 29 Ağustos arasında olacak. Aradığınız aşkı yılın ilk ayında bulabileceğiniz gibi Eros size ikinci bir şans daha verecek 18 Ekim ile 11 Kasım arasını da kullanabilirsiniz. Kariyerinizde 30 Nisan ile 23 Mayıs arasında önemli kararlar verebilirsiniz.

Aslan Burcu
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.