🍀20 Kasım Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
💫Güne Ay Kova burcunda başlıyoruz.
💫01:53’de Ay Uranüs karesi gerçekleşecek. Aslında huzursuz bir enerjidir ancak uyumadıysanız yaratıcı fikirler üretmek için de kullanabilirsiniz.
💫12:38’de Ay Mars karesi gerçekleşecek. Biraz agresyona açık olduğumuz saatlerdir, bu enerjiyi spor yapmak için kullanmak daha iyi olabilir.
💫13:49’da Ay Güneş karesi deneyimleyeceğiz. Otorite figürleriyle tartışmalara açık saatlerdeyiz. Bu enerjiyi de ihtiyaçlarınız değil de isteklerinize odaklanmak için kullanmak daha iyi olabilir.
💫13:49’dan 17:29’a kadar Ay boşlukta olacak. Önemli işlerinizi bu saatlere getirmemeye çalışın annem. Bu saatler olan işlerinizi toparlamak, hobilerinizle ilgilenmek için daha uygundur. Bu saatlerde başlayan işleri kontrol etmek çok kolay olmayabilir.
💫17:29’da Ay Balık burcuna geçecek. Ay Balık burcundayken şifa konularıyla ilgilenebiliriz. Biraz daha manevi konulara yönelebiliriz. Sanatsal konularla ilgileniyorsanız bu enerjiyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ayaklarla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir.
💫18:44’de Ay Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Sorumluluklarımızı alabileceğimiz, zaman yönetimini iyi kullanabileceğimiz aynı zamanda iyi organize olacağımız saatlerdir.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar.💋💋💋
#astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #20Kasım #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi