Selamlar canım arkadaşlarımmmm,
08:46’da Ay Merkür uyumlu açısı gerçekleşecek ve bugün bol bol iletişimde olacağız. Hemen ordan çığlıkları duyuyorum aaa eski sevgililer mi arayacak diye aramasın annem onlar.
Sonra Ay 08:45’den 14:19’a kadar boşlukta olacak, dolayısıyla önemli işlerinizi bu saatlere getirmemeye çalışın. 14:19’dan sonra Ay Kova burcuna geçecek ve arkadaşlarımız, sosyalleşmeler daha bir gündemde olabilir.
16:19’da Venüs Kiron uyumlu açısı gerçekleşecek. İlişkilerde yara aldığınız konularda şifalanabileceğiniz zamanlara işaret eder. Bak valla gün eski sevgililerin dönmesi yönünde ilerliyor hiç ümitlenmeyin onlar dönmeyince sonra çok üzülüyorsunuz. Bunu daha çok ilişkilerdeki problemlerim nelerdir, nasıl çözebilirim diye düşünerek geçirin. Etkisi yaklaşık olarak 5 gün sürer.
18:27’de Ay Kiron’la 18:42’de de Ay Venüs’le uyumlu açısını gerçekleştireceği için Venüs Kiron üçgeninin en aktif olacağı zamanlara işaret eder.
22:49’da Ay Uranüs karesi gerçekleşecek. Bu biraz hoş olmayan sürprizleri gündeme getirebilir. Bir anda patlamalar olabilir. Sakin olun şekerlerim
Bugünün başka da bir olayı yok. Öptüm bu kadar.