?18 Mart Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
?Güne Ay Kova burcunda başlıyoruz. Demek ki arkadaşlıklar, gruplar, toplum ve topluluklar gündemimizde olabilir.
?01:25’de Venüs Satürn üçgeni gerçekleşecek. Bireysel bazda kalıcı ilişkiler için destekleyicidir. Güzellik, bakım, sanatsal konularda da kalıcı bir şeyler yaptırmak ya da yapmak isterseniz kullanabilirsiniz. Siyaseten ise birleşmelerin olabileceği bir sürece giriyoruz.
?17:35’de Ay Kiron uyumlu açısı gerçekleşecek. Bu saatlerde dertleşmek, iyilik yapmak, birine fayda sağlamak size de iyi gelecektir.
?19:26’da Ay Jüpiter uyumlu açısıyla beraber kendimizi daha iyi hoşgörülü ve şanslı hissedebiliriz.
?19:50’de Ay Uranüs karesi şok edici haberler, beklenmedik gelişmeler sebepli biraz sinirlerimizi zıplatabilir, bu enerjiyi yaratıcı fikirler üretmek için de kullanabilirsiniz.
Bugünün başka bir olayı var tabi ki bugün 18 Mart. Bununla ilgili ayrı bir postum var tek başına bir kelimeyle geçemem. Öptüm bu kadar.??? #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #18Mart #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi