İkizler Burcu (21-27 Kasım Haftalık Burç Yorumu)

19 Kasım 2022

İkizler Burcu (21-27 Kasım Haftalık Burç Yorumu)

Gündeminiz ilişkiler ve otaklıklar olacak. Kariyerde başarılar ve terfiler söz konusu olabilir. Konusunda uzman arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.  İşlerinizi yaparken disiplinli hareket etmeniz kolaylık sağlayacaktır. Projelerinizle ilgili eksiklikleri tamamlayacak ve bir sisteme koyacaksınız. Kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanın başarı gelecek. Hayatınızı düzene koymak size iyi gelecek. Ortaklaşa yaptığınız işler de veriminiz artacak, adil davranışlarınızla takdir toplayacaksınız. Partnerinizle aynı şeylerden keyif almak isteyeceksiniz. İlişkilerinizi önemsediğiniz ve işbirliğine açık olduğunuz bir hafta olacak. İlişkilere bakış açınız değişecek. Arkadaşlarınıza ve eşinize karşı fedakârlık yapacaksınız. Para harcama konusunda aşırılıklara kaçabilirsiniz.

İkizler
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.