🍀13 Ekim Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
💫Güne Ay Kova burcunda başlıyoruz. Sosyalleşebileceğimiz bir gündeyiz.
💫06:39’da Ay Güneş üçgeni sabah saatlerine keyfimiz yerinde bir şekilde uyanabiliriz. Babadan izin koparmak için destekleyicidir diyeceğim de Pazar sabahı o saatte babanızı uyandırıp izin isterseniz, şimdi mantıklı düşününce çok da hoş karşılamayabilir. En iyisi siz onun uyanmasını bekleyin.
💫08:18’de Ay Kiron sextili gerçekleşecek, bu aslında Mars Kiron karesini tetikleyecek.
💫08:21’de Ay Jüpiter üçgeni gerçekleşecek. Biraz daha şanslı olduğumuz saatlerdir.
💫14:08’de Ay Venüs karesi ilişkiler bakımından zorlayıcı zamanlardır, sevgilileriniz, flörtlerinize trip atmayın.
💫17:02’de Merkür Plüton karesi gerçekleşecek. Burası zihinsel baskı anlamına geldiği gibi söylenen sözlerden pişman olunması anlamına da gelir. Bakın bunu düşüncelerinizi, söylemlerinizi dönüştürmek için kullanırsanız şahane şeyler de deneyimleyebilirsiniz.
💫17:11’de Ay Uranüs karesi gerçekleşecek. Bu saatlerde hoşlaşmadığınız şeyler duyabilirsiniz.
💫17:11’den 22:55’e kadar Ay boşlukta olacak. Önemli işlerinizi bu saatlere getirmeyin annem.
💫22:23’de Merkür Akrep burcunda transitine başlayacak ve 2 Kasım’a kadar burada transit edecek. Merkür Akrep burcundayken fil hafızalı oluruz. Biraz sivri dilli olmak potansiyelimiz de var. Dikkat edilmesi gereken nokta ise zihnimizdeki şüpheler psikolojimizi etkilemesin.
💫22:55’de Ay Balık burcuna geçecek. Biraz daha uykulu, ruhsal, boş vermiş bir ruh haline giriyoruz.
💫22:59’da Ay Merkür üçgeni gerçekleşecek. İletişim konularında destekleyici zamanlardır bir de sezgilerinizi dinlemeyi unutmayın.
💫23:36’da Mars Kiron karesi gerçekleşecek. Bu hasar almak, hasar görmek, savaş, cerrahi müdahaleleri temsil etmektedir. Önümüzdeki 15 günlük süreçte agresif tavırlar, öfkenin başımıza bela olma riski olduğunu göstermektedir. Askeri konular gündeme gelebilir. Ameliyatlar, yaralanmalar da bu dönemim konuları olabilir.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar.💋💋💋 #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #13Ekim #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi
