🍀11 Mart Günlük Astroloji Yorumu
Selamlar canım arkadaşlarım,
💫Bugün Ay Aslan burcunda, yani enerjimiz yüksek, kendimizi ifade etme isteğimiz fazla olabilir. Şıkır şıkır bir gündeyiz.
💫02:45’te Ay Jüpiter sextili gerçekleşecek. Gecenin bu saatlerinde iyimserlik yüksek, belki de rüyalarımızda bile şanslı hissedebiliriz. Sabah kalkınca hala hafif bir keyif hali olabilir, güzel haberler almak veya olumlu gelişmeler yaşamak için destekleyici bir etki.
💫17:53’te Ay Kiron üçgeni gerçekleşecek. Öğleden sonra duygusal olarak daha güçlü hissedebiliriz. Kendimizi daha iyi ifade edebilir, içsel şifalanmalar yaşayabiliriz. Bir konuda çözüm bulmak veya birine destek olmak için güzel bir zaman dilimidir.
💫23:16’da Ay Uranüs karesi gerçekleşecek. Gece saatlerinde biraz beklenmedik durumlar, sürpriz gelişmeler olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşanabilir, uykudan önce zihni fazla kurcalamamak iyi olabilir.
💫23:16’dan ertesi gün 10:55’e kadar Ay boşlukta olacak. Bu saatler arasında yeni bir şeye başlamak yerine, mevcut işleri tamamlamak veya günü akışına bırakmak daha sağlıklı olabilir. Zaten gece saatleri olduğu için mümkünse güzel bir uyku çekelim. Bu saatte şirket kurmayalım annem.
Bugünün başka bir olayı yok, öptüm bu kadar.💋💋💋 #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #11Mart #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi
