10 Mart Günlük Astroloji Yorumu

10 Mart 2019

10 Mart Günlük Astroloji Yorumu

Selamlarrr,

10:09’a kadar Ay boşlukta olacak ve sonrasında Ay Boğa burcuna geçecek. Malum günlerden Pazar, Pazar kahvaltılarında yiyip yiyip sonra Pazartesi diyete niyetlenmek istemiyorsanız o iştaha biraz sahip çıkmak lazım. Ay Boğa’da iştahlar açılır, önümüz yaz sonra diyet zamanı vermek için uğraşıyorum burda aaa 🙂

10:30’da Ay Uranüs kavuşumu var. Ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Tabi bu durum fırsatlar ve yenilikler de getirebilir.

19:19’da Mars Neptün uyumlu açısı hayallerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçebileceğinizin işaretçisi ancak Merkür’ün de retro olduğunu göz önüne alırsak, bunu geçmişte kurduğunuz hayalleri artık nasıl gerçekleştireceğiniz üzerine harekete geçerseniz daha faydasını görürsünüz. (Şu cümlemi anlayan beri gelsin) yazar burda dur daha harekete geçme, nasıl harekete geçeceğini düşün demek istedi.

Ay tamam bitti çok merci bu kadar. Öptüm.

 

 

Günlük Astroloji Yorumları
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.