🍀1 Nisan Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
💫Güne Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Yine sahne sizin. Gayet enerjimizin yüksek olduğu bir gündeyiz. Eğlence ihtiyacımız artabilir. Kuaföre gitmek istiyorsanız bugünü kullanabilirsiniz ama akşamüstünü kullanın.
💫09:01’de Ay Kiron üçgeni gerçekleşecek. Bu saatlerde şifa çalışmaları ve ibadetle ilgili konular gündeminize gelebilir, konuşmak, dertleşmek iyi gelecektir.
💫11:29’da Ay Uranüs karesi gerçekleşecek. Bu saatlerde biraz sinirimiz zıplayabilir, yerimizden hoplayabilirsiniz.
💫15:06’da Ay Venüs karesi gerçekleşecek. Bu saatlerde biraz kendimizi değerli hissetmekle ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz, hatta ilişkilerimiz biraz sallanabilir sıkı tutunun.
💫16:24’de Ay Jüpiter üçgeni gerçekleşecek. Bu saatten sonra hoşgörümüz artar. Enerjimiz yükselir, kuaföre de bu saatten sonra gidin annem.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar.💋💋💋 #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #1Nisan #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi