🍀1 Haziran Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
💫Güne Ay Terazi burcunda ve boşlukta başlıyoruz.
💫02:45’de Ay Akrep burcuna geçecek. Biraz daha kuşkucu olabileceğimiz bir gündeyiz. Bankalar ve kredi kartı ile ilgili işleriniz gündemde olabilir.
💫03:02’de Ay Plüton karesi gerçekleşecek. Gece gece üst komşunuza sinirlenebilirsiniz, yapmayın annem.
💫09:03’de Ay Jüpiter karşıtlığı gerçekleşecek. Bu saatlerde biraz aşırılıklara kaçma riskiniz var. Kahvaltıyı çok abartmayın, önümüz yaz.
💫15:11’de Ay Mars karesi ile birlikte kendimizi harekete geçmek zorunda hissedebiliriz.
💫15:29’dan sonra Ay Satürn üçgeni gerçekleşecek ve sorumluluklarımızı daha kolay halledebileceğiz. Önemli işlerinizi bu saat ve sonrasına bırakmak daha iyi olabilir.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar.💋💋💋 #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #1Haziran #boğa #yeniay #boğayeniayı #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi