21 Ağustos 2020 Günlük Astroloji Yorumu

21 Ağustos 2020

21 Ağustos 2020 Günlük Astroloji Yorumu

Selamlar canım arkadaşlarım,

Güne Ay Başak burcunda başlıyoruz. Hayatınızda ayıklamak istediklerinizi ayıklamak, muhasebe yapmak, detaylarla uğraşmak için harika bir enerjidir.

00:47’de Ay-Plüton üçgeni gerçekleşecek. Yılın zorlu gezegenleri bize kendini hatırlatıyor diyebiliriz. Değişim dönüşüm konuları yıl boyunca hepimizi zorladı şimdi sabır sınavları devam ediyor. Oluşturmak istediğiniz sistemler maalesef halen tamamlanmamış olabilir. Yapı kurmak kolay değil. Tüm sistemi en ince detayları ile inşa etmelisiniz. Yoksa başarı gelmez annem.

04:51’de Ay-Mars 150’liği gerçekleşecek. Güneş-Mars üçgenini tetikleyen bu kaza açısı nedeniyle yüreğinizi yangın yerine çevirmemeye dikkat edin annem. İçinizde nedensiz bir gerginlik hissedebilirsiniz. Biraz gergin uyanabilirsiniz.

06:36’da Ay-Satürn üçgeni gerçekleşecek. Satürn, zamanı, Plüton da gücü temsil ettiğinden bugün hatırlanması en güzel söz ‘’ Evrenin en güçlü savaşçıları sabır ve zamandır’’ Tolstoy. Bugün içinizden gelen ve bir türlü anlamlandıramadığınız sabırsızlığın kurbanı olmamaya çalışın. Gerçek vakti gelmedikçe maalesef hiçbir şey gerçekleşmeyecektir. Satürn bizlerin olgunlaşması ve sorumluluk sahibi olması için çalışıyor. Daha çok çaba gösterin ki tüm sınavları kolaylıkla geçin annem.

06:36 ile 12:15 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Bu saatler arasında önemli işler başlatmamanızı tavsiye ederim. Yarım kalan işlerinizi tamamlamanız için ideal saatlerdir.

12:15’te Ay Terazi burcuna geçecek. Ay Terazi burcundayken tarafsız ve adil hüküm verebilme yeteneğiniz oldukça artacaktır. Bu nedenle sabırlı bir yapıya bürünebilirsiniz. Dengenizi kaybettiyseniz dinginleşmeye çalışmak Ay Terazi’yken size iyi gelecektir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz müzikler dinleyebilirsiniz veya hoş atmosferi olan mekanlarda gezebilirsiniz.

Bugünün başka da bir olayı yok. Öptüm bu kadar.

Günlük Astroloji Yorumları ,
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.