Başak Burcu ve Yükselen Başak ( 6 Temmuz – 12 Temmuz 2020 Haftalık Burç Yorumu)

6 Temmuz 2020

Başak Burcu ve Yükselen Başak ( 6 Temmuz – 12 Temmuz 2020 Haftalık Burç Yorumu)

Bu hafta, arkadaşlar, sosyal çevre, krediler, borçlar, vergiler, kariyer, eşler, ortaklar, idealler, hedefler gibi konular gündeminizde olabilir.

Sosyal çevrenizin krizlere sebebiyet vermesi gibi durumlara karşı dikkatli olun. Duygusal değil daha akılcı hareket etmeye çalışın. Başkalarının kaynakları açısından biraz zorlanabileceğiniz bir zaman dilimidir. Arkadaşlarınızdan alacağınız tavsiyeler bu hafta size iyi gelmeyebilir. Karar verirken kendi fikirlerinize göre hareket edin. Bu süreçte eşinizin veya ortağınızın desteği sizin için daha faydalı olacaktır. Hedefleriniz konusunda desteklendiğiniz bir zaman dilimidir.

Ödemeler, borçlar konusunda kendi üzerinize düşen kısmın yükümlülüğü sizi korkutmasın, kariyer alanında ek getiriler size destek olabilir. Kariyer alanınızda güzel gelişmeler ile eşinizin gelirlerine de destek olabilirsiniz.

Bu hafta, Kiron sizin 8. evinizde geri hareket etmeye başlayacak. Hayatınızdaki krizlerle ilgili kök problemleri çözmek için içsel bir yolculuk yapabilirsiniz. Bu süreçte deneyimlediğiniz krizler sizi nasıl yaraladı bunları gözden geçirmek size içsel değişim ve dönüşüm için imkan sağlayacaktır.

11 Temmuz 2020 11:26’da Merkür durağanlaşıyor, 13 Temmuz 11:26’da düz harekete başlıyor. Arkadaşlarınızla yaşamış olabileceğiniz iletişim problemleriniz veya iletişim kazaları artık son buluyor. Yeni organizasyonlar yapmak yeni işlere başlamak içinde uygun sürece giriyorsunuz.

Aşk konusunda, ciddi adımlar atamak için çaba sarf ettiğiniz süreç devam ediyor. Artık kolay kolay içinizde kelebekler uçuşmasa da mevcut flörtlerinizde daha ciddi süreçlere adım atmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Hayatınızda partnerinizle nasıl bir imaj çizmek istediğiniz üzerine düşünebilir. İnsanların sizi çift olarak nasıl gördüğünü sorgulayacak olabilirsiniz. İlişkiniz için ‘ Biz şimdi neyiz ?’ gibi sorular kafanızı kurcalayacak olabilir.

Sağlık konusunda dişlerinize, kemiklerinize ve kas sisteminize dikkat edin. Önemsemediğiniz kendini tekrar eden rahatsızlıklara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bu konularda yaptırmanız gereken kontroller varsa ihmal etmeyin.

 

Başak , , , , , , ,
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.