19 Mayıs 2020 Günlük Astroloji Yorumu

19 Mayıs 2020

19 Mayıs 2020 Günlük Astroloji Yorumu

Selamlar canım arkadaşlarım,
Öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Bayramımıza yakışır bir biçimde Ay Koç burcunda transit edecek ve kendimizi gayet enerjik ve coşkulu hissedebileceğimiz bir günün içindeyiz.
11:16’da Ay-Venüs uyumlu açısı ilişkiler bakımından destekleyici saatlere işaret ediyor. Kendi değer yargılarımızı gözden geçirebiliriz çünkü Venüs retro, neler bizim hayatımızda önemli, nelerden zevk alıyoruz, bunları düşünmek ve bu zevk aldığımız şeyleri yapmak için uygun saatlerdir.
18:50’de Ay-Plüton karesi gerçekleşecek. Biraz manipülasyona açık saatlerdir. Kendimizi gergin, sinirli ve öfkeli hissedebiliriz. Geçici bir etki olduğunu unutmayın ve kendinizi yıpratmamaya çalışın.
23:32’de Ay-Jüpiter karesi gerçekleşecek. Bu saatler birazcık abartmaya açık olduğumuz saatlerdir. Olaylara karşı biraz ön yargılı olabileceğimiz saatleri işaret ediyor. Abartmayın annem.
23:32’den ertesi gün 05:10’a kadar Ay boşlukta olacak. Önemli bir işiniz varsa 23:32’den önce tamamlamanızı tavsiye ederim.
Bugünün başka da önemli bir olayı yok, öptüm bu kadar.
Günlük Astroloji Yorumları ,
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.