20 Ocak Günlük Astroloji Yorumu

19 Ocak 2023

20 Ocak Günlük Astroloji Yorumu

?20 Ocak Günlük Astroloji Yorumu,
Selamlar canım arkadaşlarım,
?Güne Ay Oğlak burcunda başlıyoruz. Yine işimizin başındayız, dayanın haftanın son iş günü annem.
?04:29’da Ay Jüpiter karesi gerçekleşecek. Abartmaya açık olduğumuz saatlerdir, çok uçmayın, zemin sert. Çokça rüya görebilirsiniz.
?11:29’da Güneş Kova burcuna geçiyor ve iyi ki doğdunuz Kova burçlarıııııııı. Ay biz olmasak (yazar Kova burcu olduğunu asla belli etmedi) nasıl çıkardı insanlık aydınlığa. Zeka desen bizde, bilmişlik desen bizde, gelecek tasarımı desen bizde, yeni teknolojiler desen bizde. Ay ne kadar da tatlı bir burcuz ya buzdolabı olmamız dışında bir sorun yok bence. Neyse işte siz Kova olmayanlar da bu dönem biraz daha Kova enerjisini deneyimleyeceksiniz ve Kovaları ne kadar harika varlıklar olduğunu bir kez daha anlayacaksınız ?
?11:30’da Ay Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu saatler iletişim ihtiyacımız artar ve bolcana iş konuşabiliriz.
?17:44’de Ay Kiron karesi gerçekleşecek. Bu saatler biraz daha sakarlıklara açık olduğumuz, kendimizi yaralama riskimiz olduğu saatlerdir.
?21:54’de Ay Uranüs üçgeni gerçekleşecek. Bu saatlerde sürpriz gelişmelere açık olun annem.
Bugünün başka bir olayı yok. Öptüm bu kadar.??? #astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #20Ocak #burclar #burcyorumları #merkür #retro #ay #güneş #mars #plüton #uranüs #jüpiter #venüs #neptün #tugbakaradayiastrolojiakademisi

Günlük Astroloji Yorumları
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.