İkizler Burcu (16 Mayıs – 22 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumu)

15 Mayıs 2022

İkizler Burcu (16 Mayıs – 22 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumu)

İkizler

Haftanın ilk günü civarında çalışma ortamınızda önemli değişimler yaşanabilir. Ayrıca sağlığınıza da dikkat! Çarşamba günü kariyerinizde hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Perşembe günü hayatınızdaki krizleri sonlandırabilirsiniz. Kendinizi mental olarak daha güçlü hissedebilirsiniz. Cuma günü arkadaş çevreniz ile sosyalleşme fırsatı bulabilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle odağınız kendinize kayacak. Kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz.

İkizler
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.