15 Nisan Günlük Astroloji Yorumu

14 Nisan 2022

15 Nisan Günlük Astroloji Yorumu

?15 Nisan Günlük Astroloji Yorumu
Selamlar canım arkadaşlarım, ?
?Güne Ay Terazi burcunda başlıyoruz, dolayısıyla dolunay öncesinde kuaföre gitmek istiyorsanız şahane bir gün. Saç kesimi için uygundur, güzelleşmek istiyorsanız bugünü değerlendirebilirsiniz. Gündemimiz ilişkiler olacak.
?06:05’te Mars balık burcunda transite başlıyor ve 25 Mayıs’a kadar da bu transitine devam edecek. Bu süreçte Mars bizim mücadelemizi, savaşmamızı, hareketimizi, enerjimizi temsil eder ve Balık burcu daha çok eylemsizlik getirir, her şeyi kapsayan bir enerjiye sahiptir. Daha ruhsal ve manevi konulara yönelme, bir şeylerden vazgeçme, bırakma getirir. Özellikle manevi konular çok gündemde olacağı için Mars Balık burcundayken daha çok duygusal savaşlar verebiliriz kendi içimizde. Salgın hastalıklarda artış söz konusu olabilir, çok önemli olmamakla beraber yeni bir salgın hastalık gündeme gelebilir. Siyasi mücadelelerin ve kavgaların çok fazla olacağı, arka plandan işlerin çok fazlasıyla yürüyebileceği bir sürece işaret ediyor.
Ülkemizle ilgili göç konuları zaten gündemimizde ama daha da fazla gündemimizde olacak. Göçmenlerle ilgili deniz kazaları, denizlerden, okyanuslardan gelen her türlü kazalar, uçaklarla ilgili sıkıntılı bir süreç söz konusu olabilir. Biz bireysel bazda maneviyatımızı yüksek tutabiliriz, ibadetimize daha fazla özen gösterebiliriz. Kendimizi bu alanlarda daha iyi hissedebiliriz gibi gözüküyor.
?22:41’de Ay-Kiron karşıtlığı gerçekleşecek. Özellikle ikili ilişkilerde dikkat edilmesi, fevri davranılmaması gereken zamanlardır. Fakat burada karşıdaki insanı kendimizden daha fazla düşünürsek de egosal zararlar görme riskimiz vardır, buna da dikkat edilmesi gerekmektedir.
Bugünün başka da bir olayı yok. Öptümm bu kadar.
???#astroloji #astrologanne #tugbakaradayi #15Nisan

Günlük Burç Yorumları
About Tuğba Karadayı
Seneler süren kişisel gelişim periyodunun sonunda birden hayalimi hatırladım. Dedim ki ben neden astroloji öğrenmiyorum? Astrolojiyi öğrendikçe olayların nedenlerini ve çözümlerini, hayat amacımı, evreni, insanları ve en önemlisi kendimi daha iyi anladım, gittikçe iç huzurumu yakaladım. Şimdi de bu öğrendiklerimle birlikle insanlara hayat amaçlarını bulmakta, neden bu dünyada olduklarını hatırlatmaktayım. Bunu yaparken birçok astroloji tekniğini aynı anda kullanmaktayım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.